Bo Blitz

Je kan wel stellen dat ik ben opgegroeid in de horeca. Vanaf mijn 13e (dat kon toen nog gewoon) tot mijn 21e heb ik in verschillende horecazaken en segmenten gewerkt. Van de golfclub, naar zaken met sterrenambities en een grand café – als ik maar met eten en gastvrijheid bezig kon zijn. Knetterhard werken, maar altijd met heel veel plezier.

Nu nog sta ik vaak in de keuken, of er op zijn minst heel dichtbij om alvast ‘voor te proeven’. En verjaardagen waarbij je met een groepje opgepropt in de keuken staat – die zijn toch vaak het leukst.

Na een paar jaar als accountmanager in de reclame, waar ik bij kleine bureaus voor mooie A-merken heb mogen werken, ben ik sinds 2016 begonnen als zzp-er en combineer ik het beste van deze twee werelden.

Inmiddels ben ik freelance culinair redacteur, ontwikkel ik recepten en ontwikkel ik mezelf als (food)fotografe. Daarnaast doe ik ook interim grotere projecten, bijvoorbeeld als account manager in de reclame of juist als shopper marketeer bij een merk zelf. Áls het maar met eten en/of gastvrijheid te maken heeft.

Wil je met me samenwerken? Of gewoon eens een keer een kop koffie doen? Laat het me weten!

bo_blitz@hotmail.com
06 52 65 04 06