Black is the new Black.

Black is the new Black.

All black dishes.. ik vind het in één woord: prachtig!

Naast je maaltijd compleet te laten verbranden zijn er ook twee gezonde manieren om je gerecht zwart te kleuren, namelijk met inktvisinkt of actieve houtskool.

Wat in feite betekend dat je andere verbrande planten (zoals bamboe, hout of kokosnootdoppen) door je eten roert.

Anyways. Actieve houtskool is in tegenstelling tot inktvisinkt vegan en voegt geen smaak toe aan een gerecht. Er wordt ook geroepen dat het ‘gezond’ is om actieve houtskool toe te voegen aan je eten, omdat het poreuze oppervlak veel ‘slechte stoffen’ in zich op kan nemen en zo dus uit je lichaam haalt.

Tja.

Ik vind het gewoon een genot om naar te kijken en als er zo’n mooie dumplin voor mijn neus staat neem ik er zéker snel een hap van!

Bron foto’s: pinterest

PS: By Pascal heeft een all black signature dish hoe & waarom hij het maakt kan je hier bekijken.



Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *